U wilt uiteraard geen gewoon logo, u wilt graag een sterk, herkenbaar en tijdloos logo. Geen standaard of nietszeggend logo, maar een exclusieve logo ontworpen speciaal ontworpen voor uw bedrijf. Als u op zoek bent naar een sterk, uniek logo, laat dan design studio Ryde Style uw logo ontwerpen.

Ontwerpbureau Ryde Style staat garant voor en creatieve huisstijl en passend logo design. We passen het logo toe op uw huisstijl: visitekaartjes, briefhoofden, enveloppen, flyers, brochures, maar ook in het ontwerp van een website en andere promotionele concepten en producten.

Om een uniek, passend en herkenbaar logo te ontwerpen, werkt Ryde Style in 3 fasen:

  1. Briefing & Onderzoek & Brainstormen; Een heldere ontwerp omschrijving en bedrijf omschrijving is van essentieel belang om een passend en herkenbaar logo te kunnen ontwerpen. Na de opdracht omschrijving, doen we een visueel onderzoek. We bekijken het web, boeken, tijdschriften, winkels etc. voor een stijl, een richting of ontwerpelementen. Het internet is een geweldige manier om inspiratie op te doen, maar ook om te vermijden dat uw logo er straks uitziet als een reeds bestaand logo! Na het onderzoek beginnen wij met brainstormen; snelle pen en papier schetsen.
  2. Schetsen & Concept; Als we eenmaal een ontwerp richting hebben, maken we het logo in Adobe Illustrator en experimenteren we met vormen, stijlen, lettertypes en kleuren. In dit stadium, maken we meerdere concepten, welke naar u gestuurd worden voor feedback.
    U ontvangt unieke concepten binnen 5 dagen. Met de uit de feedback overeengekomen aspecten verfijnen we het gekozen concept.
  3. Verfijnen & Opleveren’In de laatste fase wordt het logo verfijnt; afmetingen, Pantone kleuren, lettertypes etc.. U ontvangt uw nieuwe logo in Pantone-kleuren (voor drukwerk) RGB (voor monitors) en Zwart/Wit. Bij oplevering geven we duidelijk de kleurwaardes aan.

We sturen altijd de onderstaande 5 bestandsformaten:

• AI > het oorspronkelijke Adobe Illustrator-bestand. (vector)
• EPS > op basis van vectoren (lijnen i.p.v. pixels), platform- en resolutie onafhankelijk formaat en wordt ondersteund door elke grafische beeldbewerker.
• TIF > een hoog resolutie bestand dat meestal wordt gebruikt voor drukwerk.
• PNG > een transparante versie in hoge resolutie (300DPI) voor het gebruik op een monitor. (computers, tablet’s)
• JPEG > een laag resolutie bestand (96 DPI) en wordt meestal gebruikt in web- en e-mail.