Wist u dat 70 tot 80% van de aankoopbeslissingen op de winkelvloer wordt genomen! Dus de strijd tegen uw concurrenten vindt grotendeels plaats op de winkelvloer. Verpakkingen zijn daarom van groot belang; de verpakking grafiek, vorm en materialen moeten aantrekkelijk zijn voor de kopers, maar de verpakking moet ook bescherming bieden aan het product.

Wij gaan deze uitdaging graag aan! Ontwerpbureau Ryde Style creëert de juiste verpakkingen, verpakking grafiek, vertalingen en product handleidingen.

Om aansprekende en functionele verpakkingen te creëren, werkt Ryde Style in 2 fasen:

  1. Onderzoek Een heldere opdracht omschrijving is essentieel voor een soepel lopend project en een goede, functionele en aantrekkelijke verpakking. Nadat de opdracht omschrijving is opgesteld, starten we met een markt- gebruiker- en materiaal onderzoek. We schetsen verpakkingen en maken in een vroeg stadium prototypes om de haalbaarheid te testen
  2. Design / Prototyping In deze fase ontwerpen en optimaliseren we de verpakking en tekenen we de stansmal. De fabrikant van de verpakking zal een prototype ontwikkelen en de klant zal dit prototype testen. Indien het prototype correct is, wordt de verpakkings grafiek/styling ontwikkeld.